Sportolt a suli

Szeptember 29-én van a Magyar Diáksport Napja.  Ebből az alkalomból évek óta osztályok közötti versenyeket szervezünk. Csapatainkat szülők is erősítik, akik hatalmas lelkesedéssel vesznek részt az alkalmon, szurkolnak, szaladnak, célbadobnak és a gyerekek nagyon büszkék Rájuk. És persze az is fontos, hogy meg tudják mutatni a szüleiknek, hogy ők mennyire ügyesek. Az időnk gyönyörű volt. 

Az eseményre dr. Füzesi Péter alpolgármesterrel Horváth Tamás városvezető is ellátogatott, aki elmondta: Rákosmente Önkormányzata a felújítási programjának keretében azon dolgozik, hogy minél korszerűbb körülményeket teremtsen a 17. kerületben, így az oktatási intézmény melletti területen hamarosan korszerűsítési munkálatok veszi majd kezdetüket. Új pályák létesülnek: kosárlabda, foci, röplabda, illetve pingpongasztalok lesznek kihelyezve a területre. A városvezetés nemcsak a beruházás elindulását jelentette be a megjelenteknek, de labdákat is vitt a tanulóknak, támogatva ezzel a diákok rendszeres sporttevékenységét, amely mindamellett, hogy jó hatással van az egészségre, remek közösségépítő elfoglaltság is. Többet itt olvashatnak erről

Néhány édesanya inkább kent nekünk zsíroskenyeret, szeletelt zöldséget, készített teát, ami nagyon jólesett. Mindeközben nagyokat beszélgettünk, jókat nevettünk. Kicsit más oldalunkat mutattuk, mint amit hétköznap megszoktunk. Támogatóinknak hála minden résztvevő gyermek egy VR szemüveggel térhetett haza.

Köszönjük Tesch Laci bácsinak a szervezést!

 

387495561_1122611652033346_4551649875423752460_n