Nyolcadikosaink a templomban

Családi Istentisztelet
Jézus mondja: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam!”
November 19-én vasárnap, ismét két Jókais osztály mutathatta meg magát egy műsor keretén belül. A 8.-os évfolyam fiataljaival a reformáció jegyében készültünk egy Túrmezei Erzsébet verssel (Ha nem teszek semmit sem), egy ifjúsági énekkel (A mélyből hozzád száll szavam), Mihalovics Vilmos tanuló (8.a) zongoradarabjával és egy fontos üzenettel Gyökössy Endre gondolatai alapján.
20231119_100229
A reformáció minden felekezetet kell, hogy érintse: hiszen a megújulásra, a Krisztushoz megtérésre, a szív és az élet teljes átadására mindannyiunknak szüksége van, egyházi hovatartozásunktól függetlenül! Egyedül a Krisztusban van megváltásunk, egyedül kegyelemből kapjuk ezt, hit által, és Isten Igéjéhez ragaszkodva, mindezt az Úr dicsőségére! 
20231119_102123 A műsort Mihalovics Norbert, dobos-zongorista diákunk édesapja imádsága vezette fel, majd a szolgálat után a fiatalok nyitott szívvel hallgatták lelkipásztorunk, Márk bácsi szavait. Az Istentiszteletet követően megvendégeltük őket egy kis "nagymama-sütivel", amit a próbákon beígértem a komolyabb figyelem érdekében 🙂20231119_110224 Ezúton is köszönöm Cser Erzsi néninek és Bozsing Julcsi néninek a finom falatokat és a szeretetteljes fogadtatást, a kollégáknak és az osztályfőnököknek a próbalehetőségeket, Bea néninek a zongorakíséretet, és Cser Krisztának a fotókat! Czap Krisztina